Rindade suurendamine läks naise tervisele kalliks maksma

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väheste säästude tõttu lähevad naised soodsa operatsiooni teed, mis võib nende tervist ohustada.
Väheste säästude tõttu lähevad naised soodsa operatsiooni teed, mis võib nende tervist ohustada. Foto: SCANPIX

24-aastane britt hoiatab naisi odavate iluoperatsioonide eest kahtlastes välismaa kliinikutes, kuna ta sattus rindade suurendamise järgselt eluohtlikku seisu.

Dennie Lees maksis 3200 eurot operatsiooni eest Atlas kliinikus Brüsseli lähedal, mil tema rindu suurendati 34A suuruselt 34F korvini, vahendab news.com.au. Kliinikusse pöördus naine sõbra soovitusel. Tema kirjelduse kohaselt tõusis tal mõni päev pärast operatsiooni palavik ning tema rinnad lõhkesid, neist hakkas silikooni välja voolama.

Naine viidi kiirelt haiglasse, kus tal tuvastati veremürgitus. Järgmisel päeval eemaldasid kirurgid naise rindadest implantaadid. Lees pöördus kaebusega kliiniku poole, kes pakkusid talle üllataval kombel tasuta uut operatsiooni, millega naine ka nõustus. Operatsioonilt naastes oli ta sunnitud õige pea uuesti haiglasse pöörduma, kuna vasakus rinnas oli kummaline tunne. Kui arstid õmblused avasid, avastasid nad, et rind on põletikuline ning eemaldasid implantaadi teistkordselt.

Praegu on naine veel haiglas järelevalve all vaid ühe implantaadiga, kuna meedikute sõnul oli see korralikult paigaldatud ega ohusta tema tervist. Olenemata operatsiooniga kaasnenud kannatustest plaanib ta uuesti noa alla minna, et nüüd juba rindade suurus võrdseks saada.«Olen suuri rindu soovinud alates ajast, mil jõudsin puberteediikka. Paraku on mind õnnistatud koguka keha, kuid väikse rinnapartiiga,» avaldas ta.

Lees kahetseb, et Belgia kliinikusse pöördus ning plaanib nad kohtusse kaevata, kuna kliinikust pole talle isegi vabandust edastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles