Viljatusega võidelnud naine läks paljudele südamesse

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Macy Rodefferi foto, mis liigutas paljusid.
Macy Rodefferi foto, mis liigutas paljusid. Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Sotsiaalmeedias liigutas paljusid pilt noore ema ponnistustest, mis viisid ta lõpuks kauaoodatud raseduseni.

Illinoisist pärit Macy Rodeffer oli sunnitud läbima mitmeid kunstlikke viljastamisi ning võtma viljakust tõstvaid tablette, enne kui tal õnnestus viimaks rasestuda, vahendab Fox. Naisel katkes 2012. aastal rasedus ning ta on seejärel korduvalt püüdnud uuesti rasestuda.

Rodefferil oli raskusi rasestumisel 4. staadiumis endometrioosi ning munasarja tsüsti tõttu, abikaasa Tyler on aga viljatu. Mitme viljastamisetsükli järel rasestus naine jaanuaris ning otsustas rasedusest teavitada ebatraditsioonilisel viisil, millega soovis ühtlasi toetada teisi viljatusega kimpus emasid.

Seega lisas ta Instagrami pildi, millel seadis tühjad tabletipurgid ja süstlad südamekujuliseks kujundiks ning paigutas südame sisse ultrahelipildi lootest ja lapse bodi kirjaga «Väärt ootamist». Kuna just nii palju ravimeid läks naisel vaja rasestumiseks, köitis foto paljude pilke, leides tee ka meediasse ning läks inimestele südamesse. Rodefferit inspireeris sarnane foto 2015. aastast, mil emal oli samuti rasestumisel raskusi.

«Olen veendunud, et minu avaldus ei näita ainuüksi rõõmu ja tänulikkust, vaid ka võitlust, mis mul selleks kulus,» sõnas Rodeffer.

Foto, mis inspireeris Macy Rodefferit sarnast kompositsiooni looma.
Foto, mis inspireeris Macy Rodefferit sarnast kompositsiooni looma. Foto: Facebook / Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles