Netiapteegist nädalavahetusel ravimeid ei saa

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalavahetusel tuleb Netiapteegi sõpradel ravimite saamiseks tavalisse apteeki pöörduda.
Sel nädalavahetusel tuleb Netiapteegi sõpradel ravimite saamiseks tavalisse apteeki pöörduda. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Seoses Apotheka Netiapteegi tehniliste hooldustöödega ei saa eeloleval nädalavahetusel Netiapteeki ajutiselt külastada, seetõttu soovitab Apotheka oma ostud kõigil juba neljapäeval ja reedel ennetavalt ära teha.

Hooldustööd algavad reede hilisõhtul ja võivad kesta veel ka pühapäeval ja oste saab sealt taas sooritada esmaspäeval, teatas Apotheka.

Lisaks käsimüügiravimitele ja muule apteegikaubale saab Netiapteegist hõlpsasti osta ka digiretsepti olemasolul retseptiravimeid – selleks tuleb end autentides siseneda. Teadma peab ka selle inimese isikukoodi, kellele retseptiravimit osta soovitakse.

Nii nagu tavalisestki apteegist, on ka Netiapteegis võimalik küsida apteekrilt nõu. Registreerunud kasutaja nõustamise ajalugu säilib, mis annab võimaluse selle juurde vajadusel tagasi pöörduda, kuid nõustamine jääb üksnes patsiendi ja apteekri vahele. Kõrvalaseisjad selle sisu teada ei saa.

Lisaks inimestele mõeldud toodetele saab Netiapteegist soetada ravimeid ja hooldusvahendeid ka neljajalgsetele sõpradele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles