Naist üllatas kiirabi tegutsemine

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kiirabi. Foto on illustreeriv.
Tartu kiirabi. Foto on illustreeriv. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Võõrale mehele kiirabi kutsunud Tiinat üllatas kiirabi kõne, kus tänati teda kannatanu aitamise ja kiirabi saabumise äraootamise eest.

Täna kirjutas terviseametile Tiina, et avaldada kiitust ja tänu Tartu kiirabile, brigaadile, kes tuli 4. juuni keskpäeval väljakutsele Türi-Arkma teele, kus vanem meesterahvas oli kukkunud rollerilt, teatas amet oma sotsiaalmeedia kontol.

Väljakutse tegijaks oligi esimesena sündmuskohale jõudnud Tiina koos oma tütrega. «Kui kannatanu oli toimetatud kiirabisse, siis lahkusime ka meie,» ütles Tiina oma kirjas.  

Ootamatult sai ta mõne aja pärast telefonikõne kiirabilt. «Mulle helistas sama kiirabi meeskond ja tänas mind, et olin aidanud kannatanut ja ootasin ära kiirabi saabumise. Selline ootamatu kõne ja tänu olid üllatav, aga samas väga meeldiv,» tunnistas terviseametile kirjutanud naine.

«Ma ei tea, kas toimitakse alati nii, aga meie jaoks oli see väga armas ja austust vääriv tegu,» ütles Tiina. Terviseameti sõnul ei tea naine, keda personaalset tänada, seega palus ta edastada tänu kõigile, kes töötavad Tartu kiirabis, sest just sellise kirjaga auto saabus 4. juunil toimunud õnnetuse sündmuskohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles