Enamik eriarste enam Mustamäe polikliinikus vastu ei võta

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eriarstide visiitide puhul tuleb olla nüüd eriti hoolikas ja vaadata järele, kus need täpselt toimuvad.
Eriarstide visiitide puhul tuleb olla nüüd eriti hoolikas ja vaadata järele, kus need täpselt toimuvad. Foto: Panther Media/Scanpix

Seoses Mustamäe polikliiniku peatse sulgemisega ehitustööde tõttu on enamik Mustamäe polikliinikus tegutsevaid eriarste seal vastuvõttude tegemise praeguseks lõpetanud.

Eriarstide vastuvõtud jätkuvad Lääne-Tallinna Keskhaigla teistes polikliinikutes või tervisekeskustes. Hiljemalt juulikuu alguses on Mustamäe polikliinikust ära kolimas seal tegutsevad perearstikeskused, juba on uksed sulgenud polikliinikus tegutsenud apteek.

«Oleme Mustamäe polikliiniku tühjaks kolimise jätnud suuresti suvepuhkuste-eelsele perioodile, et võimalikult hästi sobituda nii patsientide kui ka eriarstide elu- ja töörütmiga,» märkis Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Imbi Moks. Pärast suvepuhkusi on Mustamäe polikliiniku arstid vastuvõtte tegemas juba uuel aadressil, lisas ta. 

Haigla paneb patsientidele südamele, et muutusteperioodil oldaks eriarsti vastuvõtule registreerimisel eriliselt tähelepanelik. Kogu vajalik info vastuvõtuaja ning -koha kohta antakse patsientidele registreerimisel. Patsiente abistab ka SMS-i või e-kirja teel saadetud meeldetuletus, mis edastatakse 24 tundi enne visiidi algust. Ka sinna on märgitud vastuvõtuaeg ja -koht.

Aadressil Ehitajate tee 27 asuv Mustamäe polikliinik sulgeb patsientidele uksed juuli teises pooles.

Mustamäe polikliiniku sulgemine on seotud Lääne-Tallinna Keskhaigla plaaniga ehitada olemasoleva polikliinikuhoone asemele uus ja tänapäevane tervisekeskus. Uus tervisekeskus valmib orienteeruvalt 2017. aasta lõpul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles