Galerii: Nõmmel avati esimene osa tulevasest terviselinnakust

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmmel Põllu tänaval avati täna Hiiu terviselinnaku esimene osa - Kivimäe perearstikeskus -, sügisest alustab tegevust ka hambaravikliinik.

Täna avatavas Kivimäe perearstikeskuses alustavad Nõmme piirkonna patsientide teenindamist dr Lembi Põlder, dr Karmen Joller ja kolm õendustöötajat. Hetkel kuulub teenindavate patsientide nimistusse 3600 patsienti ning Karmen Jolleri nimistus on ruumi veel ligi poolesajale patsiendile.

«Usume, et Nõmme kaunis parkmetsas paiknev ning hea ligipääsuga perearstikeskus on mugav lahendus kõigile, kes selles piirkonnas elavad,» märkis perearstikeskust juhtiv dr Lembi Põlder, kes varem tegutses endanimelises perearstikeskuses.

Värskelt renoveeritud endine apteegihoone on osa 1920-ndatel arhitekt Erich Jakoby projekti järgi Hiiul valminud hoonetekompleksist.

«Peame praegu läbirääkimisi ning loodame tulevikus Hiiu terviselinnakusse leida juurde ka teisi tervise- ning heaoluteenuseid osutavaid partnereid. Lähitulevikus on kavas alustada ka terviselinnaku peahoone renoveerimisega,» lausus investeerimisettevõtte Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles