Video: inimesed peavad TAI reklaami labaseks (1)

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljusid inimesi ärritanud kampaania on tervise arengu instituudi hinnangul väga oluline, sest vaid tõhusa teavitustööga saab suguhaigusi ennetada.
Paljusid inimesi ärritanud kampaania on tervise arengu instituudi hinnangul väga oluline, sest vaid tõhusa teavitustööga saab suguhaigusi ennetada. Foto: Tervise arengu instituut

TV3 tänavaküsitlusest selgus, et plakatid, mille tervise arengu instituut riputas eile üles osana kampaaniast «Kumm on seks», on inimeste arvates labased.

Kui enamik küsitletutest ütles, et neile kahe üksteisele sügavalt silma vaatava mehega plakatid ei meeldi ja et need on «natuke labased», siis tervise arengu instituudi osakonnajuhataja Kristi Rüütli sõnul on kampaania väga vajalik sugulisel teel levivate nakkushaiguste ennetamiseks, vahendab TV3.

 «Eestis on lisaks heteroseksuaalsetele inimestele ju ka neid, kes on vahekorras samast soost inimestega ja me ei saa mitte ignoreerida seksuaalsel teel levivate infektsioonide ja HIV temaatikat nende seas,» põhjendas Rüütli. «Ühe eduka tervisedendusliku kampaania mõju on kõige parem, kui me kasutame kõiki võimalikke kanaleid, sest mitte kõik inimesed ei käi siiski internetis vastavatel lehekülgedel ja ei külasta klubisuid. Selle pärast tahame kasutada kõiki võimalikke kanaleid, ja lastele tulekski seksuaalkasvatusest rääkida varakult ja avameelselt.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles