Lihte nipp aitas naisel kaotada enam kui 50 kilogrammi

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga päev end pildistades pani naine tähele, kuidas ta keha ja meeleolud muutusid. Foto on illustratiivne.
Iga päev end pildistades pani naine tähele, kuidas ta keha ja meeleolud muutusid. Foto on illustratiivne. Foto: Panther Media/Scanpix

Kahe aasta jooksul nii ema kui ka abikaasa kaotanud Justine McCabe hakkas end kurbade sündmuste tõttu toiduga lohutama, võttes juurde ligi 45 kilogrammi. 

Kahe lapse ema ei tahtnud aga suurenenud kaalunumbriga leppida ning otsustas teha  enda motiveerimiseks iga päev ühe selfie, kirjutab Fox News.

Pildistamisega alustades kaalus ta üle 140 kilogrammi. McCabe tõdes, et talle ei meeldinud see, mida ta peeglisse vaadates nägi. Naisele tundus, et ta näeb välja kurb ja üksik ning seetõttu otsustaski ta hakata ennast iga päev pildistama, et näha muutuseid. 

Kaalutõusuni olid McCabe'i viinud ema surm keemiaravi tüsistuste tõttu ning pikalt depressioonis olnud abikaasa enesetapp. Naine ei teadnud, kuidas edasi elada. Sõbrad ja vanem õde soovitasid McCabe'il minna jõusaali, aga naine ei võtnud nende soovitusi kuulda. 

Lõpuks rääkis ta nõustajaga, kes soovitas siiski trennitegemist proovida. Nii läkski naine lõpuks spordisaali. Samas tegi ta seda peamiselt selleks, et sõbrad ja õde näeks, et ta teeb midagi. Pärast esimest 60-minutilist treeningut saatis naine neile ka endast selfie ja nii see harjumus tekkiski. Kuu ajaga suutis ta kaotada üle 13 kilogrammi ja nii pärast seda võttis ta ette tõsiseid jõupingutusi, et kaalu langetada, toitumist muuta ja keskenduda treeningutele. 

Kuus kuud hiljem oli naine kaotanud 34 kilogrammi. See oleks olnud tema esimene pulma-aastapäev. Naine otsustas seda siiski tähistada. Ta sõitis Hawaiile ja hüppas seal kaljult kalla, näitamaks, et suudab oma hirmudele vastu astuda.  

2015. aasta sügiseks oli ta kaotanud personaaltreeneri juhendamisel veel lisaks üle 22 kilogrammi. McCabe tõdes, et ta kaalulangetamine on tegelikult kogu oma elu muutmine ning õige aeg selleks on praegu, sest homset ei pruugi tulla. 

Praeguseks on tal Instagrammis 77 000 jälgijat ning pilte tema kaalunumbri muutumisest näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles