Aktiivsete inimeste lihtsad harjumused, mille peaksid üle võtma (1)

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervislikud inimesed.
Tervislikud inimesed. Foto: SCANPIX

Kes ei tahaks meist olla tervislik ja elujõuline? Mõnele tundub see liialt keeruline, kuid tegelikult on see lihtsam kui arvata oskad.

Tänapäeval on enamik niigi kiirest päevast täis erinevaid tegemisi ning sinna midagi juurde panna ei näi mõttekas, vahendab Men`s Fitness. Siiski peab tõdema, et edukad ja terved inimesed leiavad alati aega teatud hobidele ja tegevustele, mis hoiavad neid veelgi elujõulisemana. Toome välja tegevused, millele inimesed alati lisaaega suudavad leida.

Nad liiguvad vähemalt 30 minutit päevas.

Istuv eluviis on üha enam tavapärasemaks muutumas. Karm tõde seisneb selles, et inimesed on loodud liikuma ning nende füüsis vajab seda. Tegelikkuses aitab ka päevas poole tunni jooksul liikumine tervist korras hoida ja rasvumisprobleeme vältida.

Nad seksivad.

Üheks peamiseks terviseallikaks on ja jääb seks. Seks on hea, sest aitab tuju paremaks muuta ning seega on stressileevenduseks üks parimaid viise.

Nad viibivad värskes õhus.

Kindlasti viibivad ka tervislikud inimesed palju väljas, sest ka see aitab tunduvalt tekkinud stressi leevendada.

Nad joovad ära kaks liitrit vett päevas.

Nad joovad ära vähemalt kaks liitrit vett päevas - see on vajalik, sest aitab inimese organismi puhastada ja keha hüdreerituna hoida.

Nad magavad piisavalt.

Tervisliku eluviisiga inimesed on teadlikud enda unevajadusest. Mitmed terved inimesed ei käi ainult trennis, vaid jälgivad ka enda unevajadust ning püüavad selle nimel vähemalt kaheksa tundi magada.

Nad lahkuvad vajadusel sotsiaalmeediast.

Nad oskavad toime tulla ka ilma sotsiaalmeediata. Tervislikud inimesed oskavad suhelda inimestega väljaspool sotsiaalmeediat ja logivad end internetist välja lülitamise nimel sealt teadlikult välja.

Nad venitavad.

Nad venitavad ennast tihti, sest see aitab lahti saada lihastes olevatest halbadest mürkidest.

Nad mediteerivad.

Nad oskavad mediteerida, mis on üheks parimaks viisiks välja viia ennast argipäevast ning aidata kaasa stressi vältimisele.

Nad naeravad.

Nad naeravad ja naeratavad tihti, sest isegi halvema tuju korral aitab naeratus päeva paremaks muuta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles