Uus viis võimaldab Eestis kiiremini nahaarsti juurde pääseda

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nahaarst patsiendil küüneseene kahjustusi eemaldamas.
Nahaarst patsiendil küüneseene kahjustusi eemaldamas. Foto: Sille Annuk

Täna avab Tartu Ülikooli kliinikum mobiilse nahakasvajate diagnoosimise kabineti vastuvõtugraafiku. Mobiilse kabineti esimene peatuspunkt on 16. septembril Jõgeval.

Mobiilne nahakasvajate diagnoosimise kabinet hakkab peatuma Lõuna-Eesti erinevais keskustes kord nädalas, reedeti, võimaldades nii kiirendada inimeste õigeaegset jõudmist nahaarsti juurde naha pahaloomuliste kasvajate kahtlusel.

Mobiilne nahakasvajate diagnoosimise kabinet on varustatud kaasaegse aparatuuriga nahakasvajate diagnoosimiseks. Kabinetis võtavad vastu nahahaiguste arst Maris Keermann ja õde Maili Maalmann.

Arsti vastuvõtule broneerimine toimub kliinikumi etteregistreerimiskeskuse telefonil 731 9100 või internetis. Interneti broneeringul tuleb eriala juures täpsustada mobiilne nahakasvajate diagnoosimise kabinet ja asukoht, kuhu minna soovitakse.

Nahaarsti vastuvõtule pöördumiseks ei ole tarvis perearsti saatekirja, ravikindlustatud isikutel tuleb tasuda tavapärane visiiditasu 5 eurot.

Androloogia kabineti vastuvõtuvõtu graafik on kooskõlastamisel ja seegi avatakse peatselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles