Sööme nii, nagu homset ei oleks?

Eneli Jaama
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ühed leiavad, et neil on gluteeni- või laktoositalumatus – neile meeldib endale ise diagnoose panna ja sellest rääkida. Teised lasevad end ahvatleda toidupoodide värske saia lõhnast või telereklaamidest ning haaravad kõike isuäratavat, mis käeulatusse jääb. Kolmandad seavad endale ise piiranguid ja satuvad üha suuremasse stressi, sest miski ei tundu olevat piisavalt tervislik. Neljandad...

Eestis esimesena toitumisnõustaja kutsetunnistuse saanud Kristin Salupuu sõnul on üha raskem leida inimest, kes toituks oma keha vajaduste järgi. Üks kurja juur võib peituda selles, et tarbimisühiskond pakub ohtralt valikuid ja võimalusi, mida süüa ja kui palju süüa. Eks sa siis katsu selle kõige keskel tervet mõistust säilitada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles