Raamatulaadal saab anda panuse ka vähiravifondi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

25. septembril Tallinna Kultuurikatlas toimuval tasuta raamatute laadal «Raamat Rahvale» jõuavad väärtuslikumad teosed vähiravifondi letile, kust neid võib vähihaigete toetuseks sümboolse tasu eest soetada.

Vähiravifond «Kingitud elu» kutsub Eesti inimesi üles oma tolmu koguv kirjandus raamatulaadale tooma. Raamatuid kogutakse üritusele eelneval kolmel päeval – 22. ja 23. septembril (kell 17-20) ning 24. septembril (kell 11-16) Tallinna Kultuurikatlas.

Samas kutsutakse ka Eesti kirjastusi annetama «Kingitud elu» raamatuletile vähihaigete toetuseks uusi ja väärtuslikumaid raamatuid, sealhulgas bestseller’eid.

«Raamatu ostmisega meie letist või väärtusliku kirjanduse meile annetamisega kingid pühapäeval vähihaigele lootuse ja elupäevi,» ütles vähiravifondi juhataja Toivo Tänavsuu.

Raamatulaadale saab ära anda kõik oma kasutuskõlblikud raamatud. Need sorteeritakse, jaotatakse kategooriatesse ning pannakse laadale välja. Iga laadaline võib pühapäeval laadalt koju viia nii palju kirjandust kui soovib või jaksab kanda.

Üritusele annavad lisaväärtuse töötoad ning esinejad - Doris Kareva, Indrek Hargla, Jim Ashilevi, Kerttu Rakke, Siim Kallas jpt. Raamatulaadal üle jäänud raamatud sorteeritakse teistkordselt ning viiakse kas vanapaberi kokkuostu või annetatakse heategevuseks.

Raamatulaata korraldav MTÜ Raamat Rahvale soovib koguda pühapäevaks kokku 20 000 raamatut. Rohkem infot ürituse kohta saab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles