Kliinikumi mobiilne meestearsti kabinet alustab Narvas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsti juurde pöördumist ei tasu peljata.
Arsti juurde pöördumist ei tasu peljata. Foto: Panther Media/Scanpix

Eesti Vähiliidu eestvedamisel ja Jõulutunneli vahendusel rahastatud mobiilne meestearsti kabinet alustab tööd teisipäeval Narvas sealse haigla juures.

Kliinikumi meestekliinik osutab praegu teenuseid Tartus, Tallinnas ja Pärnus. Meeste soospetsiifilise teenusega kõige halvemini kaetud Virumaa ja seetõttu on algperioodil kliinikumi põhitähelepanu pööratud just sellele piirkonnale, kirjutab BNS. Vastuvõtud toimuvad piirkonna kõigis suuremates keskustes: Narvas, Rakveres, Sillamäel, Kiviõlis ja Ida-Viru Keskhaigla juures Ahtmes.

Meestearstid tegelevad kõigi meestele eriomaste haigustega, milleks on eesnäärmehaigused, seksuaalhäired, meeste üleminekuiga, hüpogonadism, viljatus, sugutrakti ägedad ja kroonilised põletikud, kõik peenise, munandikoti haigused, samuti rinnahaigused meestel.

Mobiilse kabineti koordinaator on medõde Olda Raudik, arstidest teevad mobiilses kabinetis vastuvõtte Stanislav Tjagur, Sven Tennisberg ja Margus Punab.

Meestearsti vastuvõtule haigekassa tingimustel pöördumine eeldab saatekirja. Ravikindlustatud isikutele kehtib esimesel visiidil visiiditasu viis eurot. Ravikindlustuseta ja saatekirjata mehed saavad vastuvõtule pöörduda tasulises korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles