Šokeeriv nali: kirurg ja õde naersid ja tantsisid operatsiooni ajal (1)

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündsusetu nali võib asjaosaliste jaoks kurvalt lõppeda.
Sündsusetu nali võib asjaosaliste jaoks kurvalt lõppeda. Foto: Youtube

Kolumbia kirurge ähvardab tõsine karistus, pärast seda, kui veebis lasti ringlusse video, millel nad tantsivad operatsiooni ajal, kusjuures üks neist keerutab käes midagi, äsja patsiendi seest välja lõigatut.

Kolumbia arst David Majana Navarro ja operatsiooniõde Angelica Mejia opereerivad videol popmuusika taustal patsiendi kõhupiirkonnast, kuid katkestavad siis korraga töö ja hakkavad hoogsalt tantsima ja naerma. Seejärel katkestavad nad selle tegevuse poole pealt, võtavad tööriistad uuesti kätte ja jätkavad operatsiooni, nagu midagi ei oleks juhtunud.

Kuigi seni ei ole tõestatud, kas tegemist on kummalise naljaga või päriselt toimunud vahejuhtumiga, vahendab news.com.au. Sellegipoolest on Kolumbia suuruselt teise linna Medellini poliitik Bernardo Alejandro Guerra, kellele videot näidati, veendunud, et meedikud tuleb oma käitumise eest vastutusele võtta. «See näitab, et arstidel ei ole piisavalt eetikat ega austust patsiendi ega oma ameti vastu,» rääkis ta. Guerra sõnul on eriti kummaline, et videol ei ole näha narkoosiarsti, kes lubab kolleegidel rahumeeli reegleid rikkuda ja ruumis tantsida.

Videol näha olevad kirurg ja õde töötavad Medellinis asuvas Arte y Cuerpo kliinikus. Navarro on video lekitamises süüdistanud oma endist partnerit Carmen Calderoni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles