Haiglasse sattunud pisitüdruku vanemad paluvad abi

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemad tahavad väga väikese tütre juures olla.
Vanemad tahavad väga väikese tütre juures olla. Foto: Panther Media/Scanpix

Intensiivraviosakonnas viibiva Kreete vanemad paluvad abi, et leida lapse haiglasoleku ajaks kiiresti Tartus korter.

Lapse ema otsib sotsiaalmeedia kaudu head inimest, kes oleks nõus neid aitama. «Oleks hädasti ja ülikiiresti vaja Tartusse ühe- kuni kahetoalist korterit mõneks nädalaks,» kirjutab ta.

Pisike Kreete.
Pisike Kreete. Foto: Erakogu

Perekond elab Tartust väga kaugel, kuid kuna laps on Tartu Ülikooli kliinikumis, otsivad nad korterit, et saaksid iga päev lapse juures olla. Igapäevane pikk sõit läheks noorele perele liiga kulukaks.

Praegu viibib aasta ja viie kuu vanune Kreete intensiivraviosakonnas. Ema sõnul tõmbas laps lapsehoidja selja taga endale keeva vett peale ja tal tekkis kolmanda astme põletus. Kannatada sai üle poole lapse kehast ja terve parem käsi. «Nüüd vajab ta naha siirdamist,» rääkis ema.

Last ootab neljapäeval ees operatsioon. «Selleks ajaks oleks kindlasti mehega vaja mõnda korterit, kus saaks ööbida,» lausus ema. Ta lisas, et pere oskab korda ja puhtust hoida.

Emaga saab ühendust tema sotsiaalmeedia konto kaudu või helistades telefoninumbrile 5676 6840. Oma nime ei soovi ema sõprade-tuttavate halvakspanu kartes avaldada, aga nime saab tema sõnul   küsida telefoninumbrile helistades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles