Politsei otsib Tallinna haiglast põgenenud meest

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna hommikul põgenes Põhja-Eesti regionaalhaiglast (PERH) sinna ravile toodud 24-aastane noormees, keda pole siiani üles leitud.

1992. aastal sündinud noormees toodi PERHi Seewaldi haiglast. PPA Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava sõnul pääses noormees raviasutusest põgenema täna hommikul ja seni ei ole teda leitud.

«Kõikidele patrullidele on edastatud tema isikukirjeldus ja kui korrakaitsjad teda näevad, siis saame ta tagasi raviasutusse toimetada,» rääkis Aava. Politsei on tema sõnul kontrollinud noormehe elukohta, kuid seal teda ei olnud.

Noormees põgenes PERHi Mustamäe hoonest ja Postimehe andmetel oli tal põgenemise ajal seljas roheline haiglakittel. Kuna väljas on praegu külm ja noormehe riietus õhuke, siis võib tema tervis ohus olla. Kõigil, kes haiglariietuses noormeest tänaval näevad, palutakse helistada numbrile 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles