Video: plahvatanud e-sigaret pani Prantsusmaal mehe põlema (1)

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees seisis auto juures õues, kui e-sigaret tal taskus plahvatas.
Mees seisis auto juures õues, kui e-sigaret tal taskus plahvatas. Foto: Youtube

Prantsusmaal asuva ööklubi omaniku jope lahvatas leekides põlema, kui  selle taskus olnud e-sigaret plahvatas.

Ajal, mil e-sigaret tal taskus plahvatas, seisis Toulouse’i ööklubi omanik Amine Britel õues oma auto juures, vahendab Ladepeche. «Korraga kuulsin nagu praksuks midagi, kuid see heli oli kümme korda valjem. Pärast plahvatusest saadud šokist toibumist avastasin, et põlen,» rääkis Britel. Seejärel on videolt näha, kuidas ta püüab seadet taskust välja saada.

Kohale tõtanud päästjad osutasid mehele esmaabi. Põletushaavu sai nii Briteni külg kui ka sõrmed, mille abil ta püüdis e-sigaretti taskust kätte saada.

Plahvatuse põhjus ei ole veel teada, kuid Britel oletab, et seadme aku võis kokku puutuda tema taskus olnud rahaga. Mees ostis Hiinast pärit aku enda sõnul Toulouse’ist ja lubas selle müüja õnnetuse eest kohtusse kaevata.

E-sigarette on plahvatanud ka varem. USAs Kentucky osariigis põhjustas plahvatanud e-sigaret veebruaris ühele mehele esimese astme põletuse ja selle aasta kevadel jäi üks noormees näo ees plahvatanud e-sigareti tõttu pimedaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles