Ministeerium ei taha erahaigla juhti haigekassa nõukogu liikmeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Saarma
Ivo Saarma Foto: Andres Haabu

Eesti Tööandjate Keskliit soovis nimetada tööandjate organisatsioonide esindajana haigekassa nõukogu uueks liikmeks Ivo Saarma, kuid sotsiaalministeerium teatas, et ei anna selleks heakskiitu.

Eesti Tööandjate Keskliit soovis kutsuda tagasi haigekassa nõukogu liikme kohalt Ardo Reinsalu ning nimetada tööandjate organisatsioonide esindajana uueks nõukogu liikmeks Ivo Saarma, vahendab Med24.

Sotsiaalministeerium teatas, et ei kiida otsust heaks, sest Saarma on erakliiniku Fertilitas juht, kuid valitsuse 22. septembri otsusega ei tohiks nõukogusse valida tervishoiuteenuseid osutavaid ega teisi otseselt seotud tervishoiusektori osapooli. Ministeerium palus teha uus ettepanek, mis oleks selle nõudega kooskõlas.

Eesti Tööandjate Keskliit peab antud lähtekohta õigeks, kuid väidab, et Saarmat koheldakse ebaõiglaselt, sest ülejäänud nõukogu liikmed, kes nõuetele ei vasta, saavad oma tööd jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles