Regionaalhaigla valis uue nõukogu esimehe

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Eesti regionaalhaigla.
Põhja-Eesti regionaalhaigla. Foto: Raul Mee

Kolmapäeval kogunenud regionaalhaigla nõukogu valis uueks nõukogu esimeheks Georg Männiku ja otsustas uue juhatuse esimehe Agris Peedu ettepanekul muuta juhatuse liikmete vastutusvaldkondi.

Senine nõukogu esimees Marika Priske jätkab esialgu nõukogu liikmena, kirjutab PERH oma kodulehel.

Tulenevalt uuest vastutusvaldkondade jaotusest kutsus nõukogu tagasi juhatuse liikme Sven Kruubi. Nõukogu nimetas juhatuse esimehe ettepanekul uueks juhatuse liikmeks Katrin Rasmanni, kes töötab praegu riigikassa juhina. Varem on ta olnud äriühingute Stora Enso, If Eesti Kindlustus kui ka Reval Hotelligrupi juhatuse liige ja finantsjuht. Rasmann asub regionaalhaigla juhatuse liikmena tööle sel kuul.

Regionaalhaigla juhatus jätkab kolmeliikmelisena: Agris Peedu, Andrus Remmelgas ja Katrin Rasmann. Juhatuse liikmete vastutusvaldkonnad muutuvad, sealhulgas hakkab juhatuse esimees ise vastutama taristu valdkonna eest ning vastne juhatuse liige Katrin Rasmann finantsjuhtimise ja IT eest. Vastutusvaldkondade jaotumine muutunud juhatuses täpsustatakse uuel nädalal.

«Suur aitäh Sven Kruubile tema panuse eest regionaalhaigla arengusse,» ütles Peedu. Ta lisas, et kui ta olin regionaalhaigla nõukogu liige, pälvis Kruubi tegevus aastate jooksul nõukogu liikmetelt tunnustust.

Ka nõukogu senine esimees Marika Priske lisas, et regionaalhaigla nõukogu tänab Sven Kruupi väärtusliku ja pikaajalise panuse eest. 15 aasta jooksul juhatuse liikmena on Kruup juhtinud nii haigla kavandamist kui ka põhjalikku uuendamist.

Kruubi juhtimisel on Regionaalhaigla välja arendanud kõrgtehnoloogilise meditsiinilinnaku Mustamäel, loonud oma suurköögi, kaasaegse logistikakeskuse ning pannud ühtse meeskonnana tööle meditsiinitehnikateenistuse, majandusteenistuse, toitlustusteenistuse ja turvateenistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles