Galerii: liikumispuudega laste raviks koguti üle 21 000 euro (2)

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse ja Kalevi kommivabriku heategevuskampaaniaga koguti liikumispuudega laste ravi toetuseks 21 062 eurot, mille eest on võimalik aidata kuni 100 liikumispuudega last.

Heategevuskampaania puhul annetati kõigilt Mesikäpa kaubamärki kandvatelt toodetelt kaks senti HNRK-le, et toetada laste raviks vajalike ortooside ehk ravilahaste ja –tugede soetamist, teatati.

Kokku müüdi kampaaniaperioodil 1 053 101 Mesikäpa toodet. 

HNRK juhataja Priit Eelmäe sõnul jõuab heategevuskampaaniaga kogutud annetussumma just nende lasteni, kes seda kõige enam vajavad. «On terve hulk lapsi, kes vajavad liikumiseks erinevaid tugiortoose, mis on suhteliselt kallid ja mille valmistamine võtab palju aega. Kiiresti ja professionaalselt valmistatud ortoosid võimaldavad lastel kindlasti senisest oluliselt aktiivsemalt tegeleda eakohaste tegevustega,» lausus ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles