USAs sündis üks kaksik ühel ja teine teisel aastal

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sawyer Matthew ja Everett Jackson on mõlemad terved lapsed.
Sawyer Matthew ja Everett Jackson on mõlemad terved lapsed. Foto: Mark Wieczorek / Panther Media / Scanpix

USAs nägid aastavahetusel esimest korda ilmavalgust kaksikud poisid, kellest üks sai sünniaastaks 2016 ja teine 2017.

Vanem  poiss sündis USAs Arizonas Glendale’i linnas asuvas Banner Healthi haiglas mõni minut enne uut aastat ja teisest sai esimene seal 2017. aastal sündinud laps, vahendab NBC News. Esimene beebidest sai nimeks Sawyer Matthew ja teine Everett Jackson.

«Olen Banneris töötanud 25 aastat ja ma ei mäleta, et meil kunagi midagi sellist juhtunut oleks,» rääkis haigla töötaja Jennifer Rubie.

Poiste vanemad Holly and Brandon Shay on oma laste üle uhked ja rõõmustavad, et mõlemad poisid on terved. «Oleme mõlemad väga tänulikud, et meil on need kaks imeilusat kingitust Jumalalt ja me ei saaks olla õnnelikumad,» sõnas poiste isa. «See oli täiuslik sünd,» lisas nende ema.

Beebisid ootavad kodus juba kaks õde, kellel vanust neli ja 13 aastat. «Tore on saada kaks poissi – see lisab peresse natuke oodatud testosterooni,» naljatas Brandon Shay.

Kuna posid olid sündides erineva kaalu ja välimusega, siis on kindel, et ühe munaraku kaksikutega tegemist ei ole.

Ingliskeelset videot kaksikutest saad näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles