Ida-Viru keskhaigla eriarstid hakkavad Narvas patsiente vastu võtma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva haigla
Narva haigla Foto: Liis Treimann

Terviseamet lisas 2016. aasta lõpus Kohtla-Järvel asuva Ida-Viru keskhaigla tegevusloale uue asukohana Narva haigla polikliinikuhoone, mis tähendab, et keskhaigla võib asuda Narvas teenuseid osutama.

Narvas on vastuvõttudeks kohendatud kolm kabinetti, kirjutab Med24. Ida-Viru keskhaigla neuroloogia vanemarst dr Georgi Zjablov kinnitas, et 4. jaanuaril alustavad Narvas igapäevaseid vastuvõtte kaks neuroloogi - Jelena Kardava ja Tatjana Volkova.

Lisaks neuroloogidele alustab Narvas vastuvõtte ka silmaarst.

Ümberkorraldused on tingitud haiglavõrgu ühtlustamisest ja eriarstiabi geograafilise kättesaadavuse põhimõtetest. Narva haiglas osutatakse eriarstiabi teenuseid mitmel erialal, mida üldhaigla tasandil enam ette ei nähta. Selleks, et arstiabi kättesaadavus Ida-Virumaal ja Narvas ei halveneks, sõlmisid Ida-Viru Keskhaigla, Narva Haigla ja Tartu Ülikooli Kliinikum 27. juunil 2016 kolmepoolse koostöölepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles