Uus trend: Harry Potteri jooga

Triin Ärm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joogas levivad erinevad trendid.
Joogas levivad erinevad trendid. Foto: Panther Media/Scanpix

Kui eelmisel aastal kujunes trendikaks kitsejooga, siis sel aastal kogu populaarsust kuulsa võlurpoisi Harry Potteri joogatund.

Tundidega alustati Texases, nüüdseks on need kolinud Kanadasse, kirjutab Lonely Planet. Trennitulijatel palutakse riietuda võlurite maailma rõivastesse. Seejärel jagatakse nad enne trenni Sigatüüka majade vahel ära. Sellega aga kogu maagia ei lõppe. Järgmiseks peavad osalejad võtma kätte oma võlukepid ja istuma treeningmatile, mis on inspireeritud Potteri raamatustest. 

Treeningus ollakse poosides, mis kannavad omapäraseid nimesid, näiteks Allavaatav Dumbledore’, Võlur 1 ja 2 ning Womping Willow’. Treeningu korraldajate sõnul ühendasid nad paljude inimeste kire jooga ja Harry Potteri vastu ning lõi keskkonna, kus oleks lõbus, inimesed saaksid olla aktiivsed ja väljendada end Potteri maailmast inspireeritud asjade kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles