Üleskutse: Lapse käitumine teeb muret? Küsi spetsialistilt nõu

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapse käitumist võib olla mõnikord raske mõista.
Lapse käitumist võib olla mõnikord raske mõista. Foto: Panther Media/Scanpix

Kas sulle tundub vahel, et lapse käitumine ajab nii-öelda juhtme kokku? Tunned, et ei mõista, mis temaga toimub, ja ei saa tema kasvatamisega hakkama?

Lapsevanemana on täiesti normaalne aeg-ajalt abi ja nõuandeid küsida – vanemlikud oskused pole kaasasündinud, vaid õpitavad ja arendatavad.

Kui sul on laste kasvatamisega seoses mõni keeruline olukord või nõutuks tegev kogemus, mille osas sooviksid eksperdi nõuannet, jaga seda meiega. Ükski mure pole liiga väike ega liiga suur – soovi korral saada meile kirjeldus olukorrast, millele sooviksid lahendust.

Nõu annavad ja küsimustele vastavad tervise arengu instituudi nõustajad ning pereterapeudid (tarkvanem.ee), kes tegelevad iga päev lapsevanemate koolitamisega.

Küsimused palume saata hiljemalt teisipäevaks, 21. veebruariks e-mailile tervis@postimees.ee või esitada telefonil 7390364.

Avaldame vastuses reeglina küsija eesnime, kuid võimalik on jääda ka anonüümseks. Selleks palume küsimust esitades e-kirjale lisada märkus «soovin jääda anonüümseks» ja telefoni teel sellest soovist samuti teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles