India ettevõte rajab Jüri alevikku ravimitehase

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravimid ja toidulisandid. Pilt on illustreeriv.
Ravimid ja toidulisandid. Pilt on illustreeriv. Foto: Sander Ilvest / Postimees

India päritolu ravimikontsern Bravo Grupp on otsustanud Eestisse vähiuuringute tehnoloogia arenduskeskusesse investeerida 500 000 eurot. «See on praegu teostamisel,» selgitas arenduskeskuse juhatuse liige Riin Ehin.

Sellega Bravo Grupi ambitsioonid ei piirdu, kirjutas Harju Elu, sest kavas on ehitada 3000-ruutmeetrine ravimitehas Rae valda Jüri alevikku aadressile Kütte tee 6. Ehitustöö algab kava järgi käesoleva aasta hiliskevadel-varasuvel ja tehas valmib 18 kuu jooksul pärast alustamist.

«Oleme viimase kahe aasta jooksul vaadanud üle mitmeid erinevaid krunte ravimitehase ehitamiseks. Rae tehnopargi kasuks otsustasime kolmel põhjusel: lähedus vähiuuringute tehnoloogia arenduskeskusele ja selle olulistele partneritele Tallinna tehnikaülikoolile ja Põhja-Eesti regionaalhaiglale, lähedus Tallinna lennujaamale ning kõigi vajalike kommunikatsioonide olemasolu krundi piiril,» teatas Ehin.

Loe pikemalt Harju Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles