Raadiokuulajad annetasid erivajadustega lastele suure summa

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal toetasid Raadio 4 kuulajad MTÜ Pereprojekt tegevust.
Sel aastal toetasid Raadio 4 kuulajad MTÜ Pereprojekt tegevust. Foto: Lev Dolgachov / Panther Media / Scanpix

Reedel, 17. märtsil annab Raadio 4 toimetus üle kuulajate annetuse, 23 015 eurot, mille abil ostetakse lastele laes rippuvad liikumist abistavad vahendid. 

Raadio 4 heategevusprogramm «Jõulurõõmu kuulutus» toetas sel aastal Narva MTÜ Pereprojekt lapsi, teatas ERR.

«Jõulurõõmu kuulutus» on üks vanemaid heategevussaateid Eesti elektroonilise meedia maastikul – tänavu toimus see juba 24. korda. Esmakordselt oli saade Raadio 4 eetris 1993. aastal ning toona toetati verevähki põdevaid lapsi.

Aastate jooksul on raha kogutud meditsiinitehnika soetamiseks Tallinna kliinilise lastehaigla ning Tartu, Nõmme ja Narva lastehaigla tarvis. «Jõulurõõmu kuulutus» on toetanud Tartu, Viljandi, Jõhvi, Narva, Tallinna, Ilmastu, Kohtla-Järve, Pärnu, Narva-Jõesuu, Haapsalu, Taheva ja Kohtla-Nõmme lastekodusid ning Sillamäe Vanalinna Kooli, Tartu Emajõe Kooli, Narva lasteaeda Muinasjutt ja Viljandimaa sihtasutuse Perekodu puudega lapsi.

Aastate jooksul tehtud heategevuse eest on Raadio 4 tunnustatud UNICEF-i  Sinilinnu aastapreemiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles