Paistes nägu ja sügelus: naise kõrvas elas ämblik (1)

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ämblik. Foto on illustratiivne.
Ämblik. Foto on illustratiivne. Foto: PantherMedia / Scanpix / Hendrik Unger

Kahe lapse ema Angela Colborn (38) sai šoki, kui mõistis, miks ta nägu paiste läks - nimelt elas tema kõrvas ämblik. 

Naise kõrv hakkas sügelema ja nägu läks paiste, mistõttu pöördus ta erakorralise meditsiini osakonda, kirjutab The Sun. Isegi enne seda oli ta apteekrile rääkinud, et miski justkui vingerdaks ja liiguks ta kõrvas. 

Colborn sai šoki, kui arst tema kõrva vaatas ja märkas sügaval kuulmekäigus ämbliku jalgu. Meedik nentis, et ämblik on selleks liiga sügaval, et teda pintsettidega välja tirida. Seetõttu lasi ta naise kõrva õli, et ämblikku lämmatada enne, kui nad ta veega kõrvast välja uhutakse.  

«Selline tunne oli, nagu õudusfilm oleks saanud reaalsuseks,» rääkis naine. Ta lisas, et see tunne, justkui midagi oleks kõrvas ja liigutaks, ajas ta hulluks. Seetõttu tundis naine end esialgu väga halvasti, kui õde tema kõrvast midagi ei leidnud. «Sain vihaseks ja tagusin jalgadega vastu voodit,» kirjeldas ta oma tundeid. Seejärel tuli arst ja vaatas samuti naise kõrva ja leidiski sealt ämbliku. 

Naine tundis suurt kergendust, kui ämblik lõpuks ta kõrvast kätte saadi. Nüüd kannab ta alati kapuutsi, et ämblikud ta kõrva ei saaks ronida. «See on muutnud mu veidi paranoiliseks,» lisas Colborn. Ta vaatab nüüd enne magamamineku igaks juhuks telefoni taskulambiga oma kõrva üle ning kontrollib, et ka padja all poleks ämblikke. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles