Lugejad kiidavad: minu perearst on maa peale laskunud ingel (1)

Külli Haav
, terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosid
Roosid Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Inimesed kutsuvad oma perearsti maapealseks ingliks, tänavad nii jalule aitamise eest, kui selle eest, et ta on kõrval ravimatu haiguse puhul.

Siin on mõned perearstide päeva puhul toimetusse laekunud kirjad ja Facebooki postitused, kokku saatis tänusõnu pea pooltuhat inimest:

Sooviksin kiita oma suurepärast perearsti, Aija Landörit OÜ Tartu Kesklinna Perearstikeskusest.  Saaremaalt Tartusse kolides jõudsin pimeda õnne läbi tema «tiiva alla». Aastate jooksul on ta alati andnud mulle saatekirja, aidanud mind läbi raske ravimatu haiguse avastamisest, kõhklemata teinud alati õigeid otsuseid. Alati teab ta, kes me oleme, küsib perekonna tervise üle järele, ja on heas tujus, naeratab.

Kaisa

--

Meie pere elab Võrumaal Lasva vallas - perearstiks on meil Katrin Mölder. Lühidalt: ilus,tark ja osav! Ei viivita erarstile saatmisega, kui kahtleb oma pädevuses,meeldib lastele. Paremat tohtrit oleks piinlik tahta.

Maiu

--

Nii vähe kui palju oma perearsti Lemme Talvise juurde jõuan, siis alati on ta põhjalik ja kiire. Kui eelmine palus ainult süüa antibiootikume, mitte ei saatnud uuringutele, mille tagajärjel nüüd segatüüpi astma, siis Lemme Talvis võttis kõik mu mured kohe käsile. Aitäh.

Maarja

--

Sooviks kiita oma perearsti Kadrina tervisekeskusest Heli Truuver. Siiani parim perearst, kes mul olnud on. Ükskõik mis murega pöördunud, siis teeb vajalikud proovid, vajadusel suunab edasi, selgitab, mis haigus on ning mida väljakirjutatud rohud teevad. Telefoni teel saab alati nõu, kui vaja on.

Kersti

--

Meie perearst on Pärnus Mare Kerner. 26 aastat pojale ja tütrele ja minule parim, mida üks perearst suudab pakkuda. Alati rõõmsameelne vastutulelik, üleüldse tore ja kena inimene. Üks huvitav tähelepanek: ta ei ole nende aastatega sugugi vanemaks saanud. Soovin Marele ja õde Lydmillale kõike kaunist ja olge sama toredad edasi. Armastan Teid.

Haryet

--

Mina tahan väga kiita perearste Aino Liba ja Liivika Borni. Väga abivalmis, sõbralikud ja põhjalikud! Mitte kunagi ei ole pidanud ootama kõnetundi, kui on probleem, siis alati saab lahenduse ja alati tehakse analüüse! Perearstid on ise aidanud kokku leppida eriarsti aega ja patsiendile helistanud! Väga, väga õiged inimesed õiges ametis! Need perearstid on südamega tööl!

Siinkohal ei saa mainimata jätta ka väga asjalikku ja sõbralikku kabineti õde Tiinat! See perearsti kabinet töötab täie hingega patsientide jaoks!

Ling

Loe lisaks toredaid Facebooki postitusi, klikkides üleval paremas nurgas olevale facebooki ikoonile.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles