Kui palju raha Pardiralliga tänavu koguti?

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pardiralli pardid.
Pardiralli pardid. Foto: Carol Liis Metsla

Tänavusel heategevuslikul Pardirallil koguti vähihaigete laste ja nende perede toetuseks 97 228, 50 eurot.  

Pardirallil müüdi üle 14 000 heategevusliku pardi, millest 11 000 ujusid Kadriorus võidu, ülejäänud aga kogusid heategevuse nimel annetusi ilma võistlemata, teatas Pardiralli korraldaja. 

«Olen südamest tänulik kõikidele annetajatele ja neile, kes aitasid Pardirallil ka sellel aastal teoks saada. Tänu teile saame vähihaigeid lapsi ja nende perekondi toetada vajalike ravimite ostmisel, aga ka pakkuda olulist tuge peredele ja täita väga paljude raskelt haigete laste unistusi,» ütles Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) üks asutaja Märt Avandi.

Pardid rallimas.
Pardid rallimas. Foto: Carol Liis Metsla

Pardiralliga kogutud rahast läheb 70 protsenti vähihaigetele lastele vajalike ravimite ning muude tarvikute ostmiseks ja nende peredele toetusmeetmete pakkumiseks ning 30 protsenti täitmaks raskelt ja krooniliselt haigete laste unistusi neile korraldatavate isiklike unistuste päevade kaudu.

Heategevusliku Pardiralli eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks. Vähihaigeid lapsi ja nende perekondi on võimalik toetada aasta ringi Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (www.vahilapsed.ee) kaudu. Samuti on võimalik õlg alla panna haigete laste unistuste päevade korraldamisele heategevusfondi Minu Unistuste Päev (www.minuunistustepaev.ee) kaudu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles