Siirdatud südamega naine suri vaid mõni tund pärast sünnitamist

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond pärast lapse sündimist.
Perekond pärast lapse sündimist. Foto: gofundme.com/weareteamjohnson

Seitsme aasta eest uue südame saanud Megan Moss Johnson (31) sünnitas tütre, kuid hiljem tekkisid naisel komplikatsioonid ja ta suri kaheksa tundi pärast sünnitust. 

Surma põhjus on praegu täpselt teadmata, kirjutab CNN. Sünnitus läks hästi ja naine sai oma last hoida ja toita, nagu iga teine ema, rääkis naise abikaasa sõber Josh Wilson. Pärast sünnitust olid mõlemad vanemad väga elevil. Lapse nimeks sai Eilee Kate Johnson. 

Wilsoni sõnul on naise muusikust abikaasa Nathan Johnson traumeeritud. «Selle jaoks ei ole sõnu,» lausus ta. Sõbra hinnangul on Nathan väga hea mees ja isa ning ta armastab väga oma pisitütart. 

Abikaasa sõber on alustanud ka perekonna jaoks annetuste kogumist ning inimesed on olnud helded. Nathanile ja tema väiksele tütrele oli reede pärastlõunaks annetatud 350 000 dollarit toidu ostmiseks ja arvete tasumiseks.

See raha on vajalik, et muusikust Nathan ei peaks minema ringreisile, vaid saaks tegelda eelkõige oma pisitütrega. Ülejäänud raha jääb lapsele tulevikuks, näiteks lastehoiu eest tasumiseks ning hiljem ka ülikooli minekuks.   

«Ta armastas inimesi, ta armastas väga oma abikaasat ja tal oli usk jumalasse,» rääkis Wilson Meganist. Wilsoni sõnul toetas naine pärast uue südame saamist väga organidoonorlust. Tema organid päästavad nüüd üle 50 elu, lausus abikaasa sõber.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles