Südamenädalal saab suurematesse spordiklubidesse 5 euro eest

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treening My Fitness spordiklubis.
Treening My Fitness spordiklubis. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Kolm suuremat spordiklubide ketti pakuvad südamenädalal külastust tavapärasest kaks-kolm korda odavamalt: Arctic Sport Club, My Fitness ja PlanetSport langetavad ühekordse pileti hinda 5 eurole.


Soodsate külastuste arv südamenädalal ei ole piiratud, mis tähendab, et 5 euroga võib spordiklubis käia korduvalt.

Arctic Sport Club turundusspetsialisti Jaanika Alekõrsi sõnul pakutakse klubides sellal ka igakülgset teavet ja südamehaigusi ennetavaid tegevusi. «Liitusime südamenädalaga, et teadvustada Eesti inimestele oma südame tervisest hoolimise ja tervisespordiga tegelemise vajadust,» lausus ta.

My Fitness turundus- ja müügijuhi Aivar Koppase hinnangul on aastaringseks tervisespordiga tegelemiseks kõige sobivam koht just spordiklubi.

«Tänapäevastes spordiklubides on kardioseadmetega varustatud jõusaalid, erineva tasemega rühmatrennid ning mõnes klubis ka ülekaalulisele treeningute alustamiseks sobivad basseinid. Igal spordiklubi liikmel on võimalus personaaltreeningule, mis järgib kindlat toitumis- ja treeningplaani, et võimalikult efektiivselt saavutada soovitud tulemused,» rääkis Koppas.

PlanetSport ärijuht Elvis Lillevälja lisas, et iga enda või oma lähedaste tervisesse panustatud euro toob mitu korda rohkem tagasi ja on parim investeering. «Lisaks vahetule mõnusale enesetundele pikendab tervisesport täisväärtuslikult elatud aastaid,» nentis ta.

Tänavune südamenädal toimub 17. – 24. aprillini.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles