Perearstide selts sai uue juhi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tugeval perearstiabil on otsene mõju inimeste tervisenäitajatele," sõnas perearstide seltsi juht Le Vallikivi.
"Tugeval perearstiabil on otsene mõju inimeste tervisenäitajatele," sõnas perearstide seltsi juht Le Vallikivi. Foto: Perearstide selts

Eesti Perearstide Selts valis 21. septembril Tallinnas toimunud üldkogul uue juhatuse, seltsi juhiks valiti Le Vallikivi.

Dr Le Vallikivi sõnul on tema eesmärk seltsi juhina ühiskonnas teadvustada, et kvaliteetne ja kättesaadav esmatasandi arstiabi on üks põhilistest inimõigustest, mis kehtib ka maapiirkondades.

«Tahame hoida ja säilitada head, ühtehoidvat ja tegusat mainet, mis Eesti perearstide seltsil juba on ning julgustada tublisid ja särasilmseid noori arste oma väljundit esmatasandis leidma,» lisas ta.

Le Vallikivi on kuulunud Tallinna Perearstide Seltsi juhatusse alates 2005. aastast ning Eesti Perearstide Seltsi juhatusse alates aastast 2011. Vallikivi on Jürgensoni perearstikeskuse perearst.

Perearstide seltsi juhatusse kuuluvad lisaks Ruth Kalda, Andres Lasn, Elle-Mall Keevallik, Karmen Joller, Eero Merilind, Triin Perkson, Argo Lätt ning Helve Kansi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles