Kiirusta! Kanepi ja Kontaveidi reketid pandi heategevuslikule oksjonile

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit pidasid eile maha supermatši.
Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit pidasid eile maha supermatši. Foto: Madis Sinivee

Vähiravifond «Kingitud elu» pakub heategevuslikul oksjonil Kaia Kanepi ja Anett Kontaveiti hinnalisi reketeid.

Eilse Kaia Kanepi ja Anett Kontaveiti matši raames annetasid tublid tenniseässad vähihaigete toetuseks oma hinnalised reketid. Vähiravifond «Kingitud elu» pani need Facebookis oksjonile, pakkumisi saab teha täna õhtuni.

Kanepi andis oksjoni tarvis autogrammiga reketi, millega ta mängis eelmisel aastal French Openil. Oksjon algas eile õhtul alghinnaga 50 eurot ning täna hommikuks oli reketi hind kerkinud tasemele üle 200 euro.

Anett panustas oksjonile reketi, millega ta võitis Hollandis Hertogenboschi WTA turniiri ning mänguvormi, mida ta kandis tänavu Australian Openil. Komplekti hind oli veel eile õhtul 50 eurot, kuid oli hommikuks kerkinud peaaegu 300 euroni. 

Pakkumisi saab teha Facebookis vähiravifondi Facebooki lehel, märkides need kommentaaridena oksjonipostituste alla. Kanepi reketi oksjoni leiad siit ja Anett Kontaveidi varustuse oksjoni siit.

Oksjonid lõppevad täna õhtul kell 19. Varustuse müügist saadav tulu läheb vähihaigete ravi toetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles