Üleskutse: aita valida tänavust aasta arsti!

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arst ja medõed. Pilt on illustratiivne.
Arst ja medõed. Pilt on illustratiivne. Foto: Panther Media/Scanpix

Eesti Tervise Fond ning meditsiiniuudiste portaal www.arst.ee kutsuvad patsiente juba 16. korda valima tänavust aasta arsti.

«Arstitöö on selline, kus iga päev tuleb väga palju anda – arstil peab olema sisemine kutsumus aidata, eeldamata, et ta peab selle eest ka midagi tagasi saama. Kui tunnete, et tahate oma arstile hea töö eest ka midagi vastu anda, siis oma kiidusõnad saab kirja panna aadressil https://aastaarst.arst.ee või saata posti teel Eesti Tervise Fondile,» julgustas fondi juhataja Eero Merilind.

Tema sõnul saab fond igal aastal aasta arsti valimist korraldades palju positiivset tagasisidet. «See näitab, et meie arstid teevad head tööd ning kiitvad kommentaarid annavad indu juurde,» lausus ta.

Merilind lisas, et ühtlasi on auhind olnud suureks tunnustuseks valitud arstile. Paljudele neist on tulnud see ootamatult, mis tähendab, et arstid ei oska tihti hinnata seda, kui väärtuslikud nad tegelikult oma kogukonnale on.

Fondi postiaadress on Pärnu mnt 289–1, Tallinn 11621. Kandidaate saab esitada kuni 28. detsembrini.

Esitatud kandidaatide hulgast teeb otsuse žürii, kuhu kuuluvad perearst Eero Merilind, Põhja-Eesti regionaalhaigla kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa, sotsiaalkaitseminister Kaia Iva ning terviseteadlane Anu Kasmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles