6 kõige uskumatumat seksivigastust, mida arstid on näinud

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Piinlik tunnistada küll, ent vahekorraski tuleb ette vigastusi, mille puhul kodusest ravist ei piisa. USA arstid avaldavad Men’sHealth portaali vahendusel näiteid ekstreemsetest seksivigastustest, millest tasuks kindlasti hoiduda.

Terav kaste. «Kord ravisin naist, kelle partner oli talle teinud oraalseksi vahetult pärast vürtsika toidu söömist. Terav kaste, mida mees oli söönud, tekitas naise suguelunditele kerge põletuse, mistõttu pidid nad EMOsse pöörduma. Naine sai õnneks edukat ravi.» - dr Gabe Wilson, EMO arst Texases.

Leiud pärakust. «Kui olin kirurgiaosakonnas resident, tuli ette mitmeid juhtumeid omapäraste esemetega, mis olid inimesele pärakusse kinni jäänud. Ühel juhul pidime kirurgiliselt inimese pärakust eemaldama väikse roosa palli, teisel juhul aga üsna kopsaka kartuli.» - dr Joshua Zuckerman, plastiline kirurg New Yorgis.

Kommiplahvatus. «Haiglasse tulnud naine kirjeldas tohutut ebamugavustunnet suguelunditel. Ta hüppas jalalt jalale justkui väike tüdruk, kellel on pissihäda. Tegime vajalikud analüüsid, aga neist ei ilmnenud mingit probleemi. Alles hiljem julges naine koos abikaasaga tunnistada, et nad veetsid esimese õhtu eemal oma beebist. Seksuaalse elamuse täiustamiseks oli naine ostnud pauksuhkrut, mida pani oma suguelundile. Kui mees selle kallale asus, hakkas suhkur süljega kokkupuutel paukuma ja plaksuma, põhjustades tupel ärritust ja põletust. Haiglas puhastasin piirkonna ja kirjutasin talle välja antihistamiinikumid, naine paranes täielikult.» - dr David Meyers, EMO arst Californias.

Õnnestunud vale. «EMOsse tuli tänavakoristaja, kes oli veetnud aega prostituudiga. Vahekorra käigus oli ta vigastanud oma peenist. Haiglas oli ta aga koos oma naisega, kelle ees ütles, et jooksis vastu tänavaposti. Arstina arvasin, et ta valetab, sest peenist saab sedamoodi vigastada vaid teatud moel. Palusin naisel lahkuda ning mees tunnistas juhtunu üles. Naine ei saanudki valest aru ja mees õnneks paranes.» - dr Robert J. Hartman, uroloog Illinoisis.

Breketiõnnetus. «Haiglasse tuli tudengist noormees, kelle suguelund oli uskumatult paistes ja sel olid väiksed verised marrastused. Pärast pikka küsitlemist tunnistas ta üles, et talle tegi oraalseksi neiu, kes kandis breketeid. Paraku vigastas ta breketitega suguelundit ning toidujäägid, bakterid või muud breketite vahel olnud pisikud andsid haavadele hoogu juurde, tekitades paistetuse. Noormees sai antibiootikumid ning pärast kuuri sai temaga kõik korda.» - dr Robert J. Hartman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles