Foto: pere otsustas koos kaalu kaotada ja tulemused olid üllatavad

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos treenimine tugevdas poja sõnul ka perevahelisi sidemeid.
Koos treenimine tugevdas poja sõnul ka perevahelisi sidemeid. Illustratsioon: Kuvatõmmis Instagramist/ @xyjesse

Kaalu kaotamine on raske nii vaimselt kui füüsiliselt. 32-aastane Hiina fotograaf Jesse otsustas selle ülesande ette võtta koos terve perega. Nad toetasid üksteist kuue kuu pikkusel teekonnal ja pildistasid üles kõik muutused.

Kui fotograaf Jesse naine hakkas last ootama, otsustasid tema vanemad nendega kokku kolida, et värsket pere aidata. Kuna tulevane vanaisa tõi last ootava pere juurde kaasa ka oma alkoholismi ja õllekõhu, arvas Jesse, et kaalukaotusprogramm aitaks isal jälle järje peale saada, kirjutab Men´s Health

Pere alustas treeningutega 10. märtsil. Alustati kiirkõnniga, mis muutus järk-järgult sörkjooksuks, hiljem lisandusid jõutrennid ja jõusaal. Jesse pildistas tervet peret iga 10 päeva tagant.

Nende väljakutse, mis pidi algselt kestma vaid kuus kuud, sai pere elustiiliks. Jesse sõnul oli kõige olulisem näha, et isast sai jälle enesekindel mees. Nende äärmuslikku muutumist saab näha fotograafi Instagrami kontolt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles