Terviseamet algatas menetluse ebateadust levitanud silmakliiniku suhtes

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis KSA silmakeskuse blogist.

Terviseamet algatas riikliku järelevalvemenetluse KSA silmakeskuse suhtes, kes sai detsembri algul ametilt märgukirja ettepanekuga eemaldada kliiniku blogist mitteteaduspõhised sissekanded, kuid ei ole seda teinud.

«Terviseamet sai KSA silmakliinikult vastuse oma märgukirjale. Saadud vastuse peale otsustas amet alustada riiklikku järelevalvemenetlust KSA silmakliiniku suhtes,» ütles ameti kommunikatsiooninõunik Iiris Saluri ERR-ile ja lisas, et otsus saadeti KSA-le kolmapäeval.

Silmakeskus sattus terviseameti tähelepanu alla, kui amet sai mullu oktoobris kaebuse keskuse blogis kahtlast sissekannet märganud inimeselt, kes uuris, kas tervishoiuteenuse osutajal on lubatud sellist infot kajastada.

Kui ERR sel nädalal silmakeskuse omanikult Ants Haavelilt uuris, kuidas nad terviseametile vastasid ja kas blogisissekandeid on kavas eemaldada, ütles ta, et ametile vastab kliiniku advokaat ning KSA ei ole sellist kirja saanud, kus oleks nõutud postituste eemaldamist, palutud on ainult viited lisada.

Loe pikemalt ERR uudisteportaalist

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles