Võta eeskuju! Eesti Laulu võitja Elina Nechayeva avaldab oma tervisenipid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ELINA NECHAYEVA.
ELINA NECHAYEVA. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Lauljad peavad olema oma tervise suhtes eriti tähelepanelikud, et mitte nädalateks tõvevoodisse jääda. Laulja Elina Nechayeva räägib, mida teeb tema siis, kui tunneb haigust ligi hiilivat.

«Kui ma juhtun tundma, et midagi hakkab nihu minema, siis esimene asi on see, et lõikan küüslauku endale voodi kõrvale,» rääkis Nechayeva Postimehele. Kuna küüslaugul on tema sõnul väga tugev antibakteriaalne mõju, hingab ta sisse küüslauguaroomi, mis limaskesta veidi kuivatab ning puhastab.

«Samuti on minu menüüs kindlasti sidruni-ingveritee meega. Kui tervis hakkab juba päris halvaks minema, siis teen jalgadele kuuma vanni sinepipulbriga, see töötab hästi,» soovitas laulja.

Kõige tähtsamad võtmesõnad tervise hoidmisel on naise kinnitusel aga positiivsus, aktiivne sportimine ning tervisliku toidu söömine -  «siis ei olegi vaja haigust karta,» lisas ta.

Elina Nechayeva.
Elina Nechayeva. Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles