Gripipuhang sundis Tartumaa koolis õppetöö katkestama (1)

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillaotsa kool Tartumaal.
Sillaotsa kool Tartumaal. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Sillaotsa kooli direktor teatab, et õppeasutus sulgeb kuni järgmise nädalani uksed koolis leviva gripipuhangu pärast. 

Kuna gripp ei näidanud kooli personali ja õpilaste seas taandumise märke, sai Sillaotsa kool Tartumaal loa õppeasutuse ajutiseks sulgemiseks. «Haigestunud on pooled õpetajad, kokad, koolibussijuht ning ligi 60 õpilast,» seisab kooli sotsiaalmeedia kontol. 

Terviseameti Lõuna talitluse spetsialist Meelis Polakese, kes rahuldas koolidirektori taotluse õppetöö katkestada, ei teadnud laste puudumise täpseid põhjuseid. «Koolis oletati, et see on gripp, kuid see võis olla ka muu viirusnakkus,» sõnas ta. 

Polakese sõnul lubati kool ajutiselt sulgeda, sest õppetöö oli takistatud. Spetsialisti sõnul ei ole kindlat arvu haigestunuid, mis määraks kooli sulgemise vajaduse ning otsus tuleb eelkõige kooli poolt. 

Kooli direktor Karin Kütt kirjutas postituses, et kõiki oodatakse tervetena kooli tagasi esmaspäeval, 2. aprillil. Postimehel ei õnnestunud kooli direktorilt kommentaari saada.

Sillaotsa kool asub Päkse külas Tartumaal, 12 kilomeetri kaugusel Tartu linnast ning seal õpib 164 last.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles