Kopsuvähki haigestunud pereisa raviks panustati ootamatult suur summa (1)

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erko kasvatab koos elukaaslasega 4-aastast tütart.
Erko kasvatab koos elukaaslasega 4-aastast tütart. Foto: Vähiravifond «Kingitud elu»

Kopsuvähki haigestunud Erko Seene raviks laekus vähem kui ööpäevaga 26 000 eurot. 

Sellest pole möödas ööpäevagi kui postitasime eile lõunal üleskutse toetada 36-aastase pereisa Erko Seene kopsuvähiravi, kirjutab vähiravifond «Kingitud elu» oma sotsiaalmeedia kontol. 

Praeguseks on Erko ravi toetanud üle 1200 Eesti inimese või ettevõtte, kes on kokku noore mehe heaks panustanud ligi 26 000 eurot, kirjutab vähiravifond ja tänab kõiki toetajaid. 

«Kogunenud summa võimaldab meil pikka aega Erko ravil õlga all hoida ning mees saab keskenduda kõige tähtsamale - tervise hoidmisele ja parandamisele. Ning oma armsale perele,» lisab fond. 

Eile kutsus vähiravifond «Kingitud elu» inimesi üles panustama Erko Seene kopsuvähi ravisse. 36-aastase mehe haigus algas ootamatult väsimuse ja palavikuga. Diagnoosimise hetkeks oli vähk juba neljandas staadiumis ning raskesti ravitav. Seent aitaks veel kallis ravim Tagrisso, mida haigekassa ei rahasta, kuid mis maksab üle 3000 euro kuus.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles