Video: harrasta looduses hommikujoogat nagu India peaminister

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India peaminister Narendra Modi.
India peaminister Narendra Modi. Foto: Chandan Khanna / AFP

India peaminister Narendra Modi pole oma joogalembusest kunagi saladust teinud, vaid kiidab iidse India praktika kasulikkust. Äsja pälvis tähelepanu ka tema sotsiaalmeedias jagatud joogavideo. 

Eile laadis 67-aastane spordihuviline peaminister Twitteri keskkonda video oma hommikusest jooga- ja treeningrutiinist, millega kutsub kaasmaalasi üles järgima tema kosutavat ja noorendavat harjumust, vahendab CNN. Ligi kaheminutiline video näitab, kuidas paljasjalgne poliitik oma aias ringi tatsab, venitusi-sirutusi teeb ning sammub rajal, mis koosneb viiest looduse elemendist. 

Video on filmitud sotsiaalmeedia üleskutse raames, mil indialased laevad üles kodus filmitud inspireerivaid treeninguvideosid ning esitavad sõbrale-tuttavale väljakutse teha sedasama. Märksõnadega #FitnessChallenge ja #HumFitTohIndiaFit väljakutset alustas India noorsoo- ja spordiminister Rajyavardhan Singh Rathore ning seda on järginud mitmed kohalikud kuulsused ja poliitikud, mis on teinud need märksõnad riigis väga populaarseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles