Kõrgkool kutsub õppima uhiuuele terviseteaduse õppekavale

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Medõde.
Medõde. Foto: Panther Media/Scanpix

25. juunil avatakse Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis vastuvõtt terviseteaduse magistriõppe õppekavale, mis on planeeritud spetsialiseerumisega neljale eriõenduse valdkonnale. Õppima oodatakse õe või ämmaemanda kõrgharidusega inimesi.

Terviseteaduse magistriõppekava eesmärk on tagada valmisolek tööks tervishoiuspetsialistina nii interdistsiplinaarses meeskonnas kui iseseisvalt, luua võimalused terviseteaduses teadmiste süvendamiseks, erialaseks uurimis- ja arendustööks ning õpingute jätkamiseks doktoriõppes.

Esimene vastuvõtt terviseteaduse õppekavale on planeeritud spetsialiseerumisega neljale eriõenduse valdkonnale ja õppima asumise eelduseks on kõrgharidus õe või ämmaemandana. Õppekava valmis koostöös Tallinna ja Tartu Tervishoiu Kõrgkooli, Tartu Ülikooli, Eesti Õdede Liidu, tööandjate ja vilistlastega.

«Meil on väga hea meel, et saame välja kuulutada vastuvõtu magistriõppe õppekavale. Oleme seda päeva oodanud ja selle nimel koos heade sõprade ja partneritega enam kui aasta pingutanud. Eesti õed on pikalt oodanud võimalust õppida erialases magistriõppes ja nüüd on see võimalus olemas,» sõnas kõrgkooli õppeprorektor Ulvi Kõrgemaa.

Avalduste esitamine terviseteaduse magistriõppekavale toimub läbi sisseastumise infosüsteemi (SAIS) ja kõrgkooli Tallinna õppehoones (Kännu 67, Tallinn) kohapeal 25. juunist-9. augustini. Rohkem infot leiab kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles