Haruldane haigus: kaasreisija lõhnas nii halvasti, et lennuk tegi hädamaandumise (2)

Paula Rõuk
, Terviseportaali reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk. Pilt on illustreeriv.
Lennuk. Pilt on illustreeriv. Foto: Christoph Hardt/imago/Future Image/Scanpix

Mees, kes põhjustas väljakannatamatu kehalõhna pärast lennuki hädamaandumise Portugalis, suri koenekroosi. 

Vene rokkmuusik Andrey Suchilin haises väidetavalt nii tugevalt, et kaasreisijad hakkasid minestama ja oksendama, kui lennuk Schipholi lennujaamast õhku tõusis. Paljud reisijad kurtsid kannatamatut haisu ning arvasid, et mees ei olnud ennast pesnud, vahendab NY Post

58-aastane mees sai puhkusel Kanaari saartelt infektsiooni, mis suretas ta kehakudsid ning tekitas haisu. Daily Mail kirjutas, et Suchilin sai infektsiooni Gran Canarialt. Suchilini naine, Lidia kirjutas sotsiaalmeedias, et tema abikaasa otsis enne Hispaaniast lahkumist meditsiinilist abi, kuid talle öeldi, et tegu on vaid «tavalise rannainfektsiooniga» ning talle anti antibiootikume.

Mehe seisund halvenes Amsterdami lennates. Reisijate kirjeldusel lõhnas ta nii, nagu poleks  end nädalaid pesnud. Lennukimeeskond proovis mehe sulgeda lennuki tualettruumi. Lennuk maandus Faros Portugalis, kus mees eemaldati lennukilt ning anti üle meditsiinitöötajatele.  

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles