Lumetorm võttis traumapunktidelt töö

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Eile oli Tallinna traumapunktides ebatavaliselt vähe patsiente, ilmselt võtsid inimesed tormihoiatust tõsiselt ja püsisid kodus.

«Eile oli väga vaikne päev,» ütles Ida-Tallinna keskhaigla pressiesindaja Svea Talving. Kui tavalistel päevadel pöördub kesklinna traumapunkti 150 kuni 170 inimest, siis eile tuli abi saama 75 inimest. «Meedia kaudu hoiatamine mõjus, inimesed kartsid välja minna ja püsisid kodus,» sõnas Talving.

Kesklinna traumapunkti pöördus eile kaks inimest, kes olid libedal tänaval kukkunud, täna kella 16ks oli sama murega pöördunud kolm inimest. «Mõned päevad tagasi, 21. novembril, kui oli esimene libe päev, tuli traumapunkti 22 inimest, kes olid kukkudes viga saanud,» rääkis pressiesindaja.

Ka Põhja-Eesti Regionaalhaiglast kinnitati, et eile oli Mustamäe traumapunktis väga rahulik päev. «Kui tavaliselt tuleb traumapunkti 183 inimest ööpäevas, siis eile oli neid 102,» ütles regionaalhaigla pressiesindaja Inga Lill ja lisas, et trauma tõttu pöördus meedikute poole eile 55 inimest, mida on samuti tavapärasest vähem.

Täna kell 16ks oli Mustamäe traumapunkti tulnud abi saama 41 trauma saanud inimest, kellest 17 sai enda sõnul viga libedaga kukkudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles