Ligi 70 kilo kaotanud naine annab nõu, kuidas puhkuse ajal mitte kaalus juurde võtta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Puhkusel võib olla raske tervislikult toituda ja ennast vormis hoida. Oma nõuandeid kuidas seda teha jagab Shandra Redwine, kes järgides õiget toitumis- ja trennikava kaotas 67 kilogrammi.

Mõned aastat tagasi sõi Shandra ükskõik mida tahtis, millal iganes soovis. See eluviis tõi kaasa kaalutõusu ning ühel päeval kaalus ta 117 kilogrammi. Naine häbenes oma keha ja ei julgenud trikoos randa minna. See motiveeris teda ning Shandra hakkas järgima tervislikku eluviisi, tänu millele kaotas ta 67 kilogrammi.

Shandra abikaasa Gerald toetas teda järgides sama elustiili. Nad sõid tervislikult ja käisid hommikuti jooksmas. Gerald kaotas sellega 11 kilogrammi ja hakkas tegelema maratonijooksuga. Ka Shandra treenib maratonijooksuks, kus ta plaanib koos oma abikaasaga osaleda.

Shandra alustab päeva trenniga ning jätkab füüsiliselt aktiivset elustiili ka puhkusel olles. Veel soovitab ta koju mitte osta rämpstoitu ning planeerida oma söögikordi hoolikalt. «Tuleb valida söögid, mis on tervislikud ja madala süsivesiku sisaldusega. Selle asemel, et oma isudele järgi anda, minge õue jalutama, jooksma või valige mõni muu füüsiline tegevus,» sõnas Shandra.

«Puhkus on ikka selleks, et lõõgastuda ja lõbutseda. Vahel võib endale lubada ka mõne ebatervislikuma vahepala, aga peamine on olla füüsiliselt aktiivne ja järgida tervislikku toitumist,» rääkis naine.

Nüüd tunneb ta ennast palju enesekindlamat ja näitab rõõmuga oma uut supervormi rannas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles