Euro kergitas annetustelefoni kõnehinda

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli lastefondi meene.
Tartu Ülikooli lastefondi meene. Foto: Elmo Riig / Sakala

Varem numbrile 900 5025 helistades sai annetada Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondile 25 krooni, nüüd kasseerib Elion samale numbrile helistajalt lastefondi kasuks 5 eurot, mis kroonides teeb tubli kolm korda rohkem kui varem.

«Telefoniannetuste uute summade valik eurodes on langetatud võrdluses teiste heategevusfondide praktikaga,» selgitas Õhtulehele SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi tegevjuht Küllike Saar. Ta lisas, et sellest lähtuvalt otsustati ka insuliinipumpade ostmise heaks tehtud kõnedele sellised summad panna ning kõnehinnad määramist kaaluti pikalt.

Kui annetaja helistab numbril, mis lõpeb 100ga, läheb heategevuseks 10 eurot ja kui 500ga, läheb tema arvelt maha 50 eurot.

«Alati on võimalik teha muidugi ka annetusi panga kaudu, eriti neil, keda uued annetussummad ei rahulda või liiga suurena tunduvad,» ütleb Saar

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles