Nende toitude kombineerimisel kaotad kolm korda kiiremini kaalu

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õunad ja kaneel - tervisele väga kasulik ja kaalukaotust soodustav kooslus.
Õunad ja kaneel - tervisele väga kasulik ja kaalukaotust soodustav kooslus. Foto: PantherMedia/Scanpix

Ühendades parimad keharasvu põletavad toiduained maitsvaks söögipalaks, saabuvad tulemused kiiremini ja kaalukärbet teha on nauditavam. MSN News vahendab erinevaid maitsekaid võimalusi, mis kiirendavad kaalukaotust kolmekordselt. 

Avokaado + täisteraleib + Cayenne`i pipar

Avokaado sisaldab tervisele kasulikke rasvhappeid, mis annavad ka kauemaks täiskõhu tunde. Täisteraleivas on ohtralt kiudaineid, mis peletab näljatunde tundideks. Kui puistata avokaadoleib veel üle Cayenne`i pipraga, mis sisaldab söögiisu alandavat ja seedimist parandavat kapsaitsiini, on tulemuseks supertoit. Ameerikas tehtud uuringus ilmnes, et kapsaitsiini tarbinud inimesed sõid järgmise toidukorra ajal 200 kalori jagu vähem. Pealegi aitab kapsaitsiin tõhusalt põletada kõhurasvu.

Õunad + maapähklivõi + kaneel

Õunad ja maapähklivõi on klassikaline kaaluabi. Maapähklivõi sisaldab kasulikke rasvu, mis tagavad kauemaks täiskõhutunde ja aitavad parandada insuliini ainevahetusprotsesse. Õunad on rikkad kiudainete poolest, mis aitavad vähendada kõhuõõnesisest rasva. Kaneelis sisalduvad polüfenoolid – need antioksüdandid aitavad hoida veresuhkru stabiilsena ja ennetada selle tõuse ja mõõnu, mis võib viia kaalutõusuni. Kaneelis sisalduv tsinnamaldehüüd aitab tõhusalt kõhurasva kaotamisel.

Kreeka jogurt + vaarikad + mandlid

Kreeka jogurtis on ohtralt proteiini, mis aitab ehitada rasvu põletavat lihaskude.  See sisaldab ka korraliku koguse D-vitamiini ja kaltsiumit, mis aitavad vähendada rasva teket soodustava stressihormoon kortisooli taset. Vaarikad sisaldavad polüfenool antioksüdante, mis aitavad pidurdada rasvarakkude teket. Puista magustoit veel üle mandlitega! Ameerika Südameassotsiatsiooni ajakirja andmel aitas kõigest 40 grammi mandlite argine tarbimine kaotada tõhusalt kõhu – ja jalarasva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles