Kuidas teha menstruatsioonile kiiremini lõppu? (1)

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tampoonide kasutamine pole igale naisele alati võimalik.
Tampoonide kasutamine pole igale naisele alati võimalik. Foto: PantherMedia/Scanpix

«Punased päevad» võivad mõnikord tulla kõige ebasobivamal ajal, näiteks imelise puhkusereisi ajal. Pole kõigi puhul toimivat nippi, ometi võivad järgmised meetodit menstruatsioonile teha selleks korraks kiiremini lõpu.  

Füüsiline aktiivsus aitab menstruaalverel kehast lahkuda, potentsiaalselt lühendades menstruatsiooni kestvust, kirjutab Medical News Today. See võib osa naiste puhul leevendada ka menstruaalkrampe. Pealegi on kergel treeningul väga palju muid kasutegureid.

Orgasmi saamine võib esile kutsuda emakasisesed spasmid, mille tagajärjeks võib olla suurema hulga menstruaalvere eraldumine emakast – see võib kiirendada päevade kulgu ja lõppu.

Ära kasuta tampoone! Need võivad takistada menstruaalvere teekonda, nii et tulemuseks on kauem kestvad päevad. Hügieenisidemed ei pärsi aga verevoolu – protsess saab kulgeda loomulikus tempos.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles