Tõtta appi: vähiravifond upub abitaotlustesse

Maiken Mägi
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähiravifond tühjendas septembris Tallinna Lennujaama terminalis mõnda aega omapäi heategusid kogunud annetuskasti ning sealt leiti rahatähti isegi Lõuna- Koreast, Makedooniast, Filipiinidelt, Ugandast ja Lõuna-Aafrika Vabariigist.
Vähiravifond tühjendas septembris Tallinna Lennujaama terminalis mõnda aega omapäi heategusid kogunud annetuskasti ning sealt leiti rahatähti isegi Lõuna- Koreast, Makedooniast, Filipiinidelt, Ugandast ja Lõuna-Aafrika Vabariigist. Foto: Liis Treimann

Vähiravifond «Kingitud elu» kutsub inimesi üles hakkama püsiannetajateks, et abi saaksid kõik nende poole pöörduvad vähihaiged, keda on viimasel ajal aina enam. 

«Inimesed tahavad elada ja see paneb fondile suure vastutuse. Viie septembripäevaga oleme saanud viis uut taotlust. Augusti kahe viimase päevaga veel kuus taotlust. Kokku on praegu fondi nõukogus kümmekond abipalvet korraga - rohkem kui kunagi varem,» kirjutab fond oma sotsiaalmeedia kontol.

Septembris on abipalvega nende poole pöördunud 50-aastane naine Tartust, kes võitleb maokasvajaga. Toetust vajavad ka 45-aastane tartlanna, kel on rinnakasvaja ning 68-aastane mees Tallinnast, kel on eesnäärmevähk. Soolevähi ravi rahastuse osas on fondilt tuge palunud 71-aastane naine Raplast ja 78-aastane naine Tartust. Kõigi nende esialgne ravi läheks fondi hinnangul maksma ligi 60 000 eurot. 

«Terve suve läbi sadas fondi abitaotlusi, keskmiselt üks iga päev. Rahastasime Eesti inimeste võitlust elu eest sadade tuhandete eurodega. Tänumeeles mõtleme sellele, et vähiravifondil on üle 4000 püsiannetaja, kes panustavad fondi iga kuu. Kes toetab 1 euroga, kes 5 või 10 euroga,» kirjutab fond ning kutsub üles andma vähihaigetele elulootust, hakates püsiannetajaks siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles