Meditsiiniline ime: poiss kukkus onnist alla, lihavarda peast läbi ja jäi ellu

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10-aastasel Missourist pärit poisil vedas tohutult, kui ta pääses pead läbistanud lihavardast eluga.
10-aastasel Missourist pärit poisil vedas tohutult, kui ta pääses pead läbistanud lihavardast eluga. Foto: HO / AFP / Scanpix

10aastast Xavieri ründasid nädalavahetusel vapsikud ja ta kukkus puuonnist alla, nägupidi otse metallist lihavarda otsa, mis läbistas ta põse ja kogu pea.

«Ta oleks seal väljal võinud verest tühjaks joosta,» rääkis poisi ema Shannon CNNile. Lihavardast jäid õnneks puutumata poisi aju elutähtsad osad ja ta oli pärast kukkumist teadvuse juures, kurtes vapsikute üle. Xavieri isa märkis, et poissi häirisid sumisejad rohkem kui see, et ta näost turritas välja metallvarras.

Kansase kirurgid eemaldasid pühapäeval lihavarda poisi peast. Xavieri paranemine on olnud ülikiire ja ta on juba jätkanud isegi endale armsate harjumustega, mängides haiglas videomänge ja naljatades koos perega, kes peavad poisi õnnelikku pääsemist kõrgemate jõudude kätetööks. Ainult jumal suutnuks juhatada asjade käiku viisil, mis ta sedasi päästis, arvab poisi ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles